COMPARTIMENTUL PREVENIRE SI PROTECTIE


Misiunea Compartimentului Prevenire si Protectie este de a evolua impreuna, a gasi solutii, a lua decizii si a crea valoare. Mentinem si dezvoltam securitatea personalului in domeniile protectiei radiologice, protectiei fizice, prevenirii si stingerii incendiilor, protectiei mediului, securitatii si sanatatii in munca, precum si asigurarea accesului la asistenta medicala. De asemenea, CPP are misiunea de a-si consolida activitatile de control/coordonare/indrumare/prevenire/protectie realizate de inspectorii/responsabilii pe domeniile specifice, componenta vitala in asigurarea unui climat sigur de munca, pentru angajatii IFIN-HH.

Institutul poate fi un loc mai bun de lucru iar sprijinul pe care poate sa-l ofere CPP, ca suma a oportunitatilor de imbunatatire a activitatii din punct de vedere al protectiei, sigurantei si securitatii muncii, in contextul respectarii legilor si normativelor ce reglementeaza activitatea, adauga o contributie importanta la cresterea standardului de munca in beneficiul angajatiilor IFIN-HH. Valorile in care noi credem sunt: management performant si munca in echipa, profesionalism, pretuim sanatatea colegilor nostri, respectam mediul inconjurator, operativitate, flexibilitate, transparenta, incredere si respect.

Radioprotectie SSM Securitate, Sanatate, Munca Protectie Fizica Prevenire si Stingere Incendii, Protectie Civila Medical Protectia Mediului Image Map

Phone: +(4021) 404 23 26

Fax: + (4021) 457 41 36

Chestionare [in teste]